Auto Control service auto Gruiu, Ilfov

Vulcanizarea auto, Service Roti si Anvelope Ilfov

Vulcanizare auto pret - tarife orientative:

  • 60 lei (schimbat cauciucuri pentru patru roti + echilibrare)
  • 0 lei - Hotel de anvelope daca schimbul s-a facut la noi.
  • 30 lei - Hotel de anvelope daca schimbul s-a efectuat in alta parte(pentru maxim 6 luni).

Vulcanizare auto, Service Roti si Anvelope Ilfov

Compania noastra acorda o atentie speciala anvelopelor, care sunt foarte solicitate in timpul folosirii automobilului, ele garantand siguranta, prin asigurarea distantei de franare si a aderentei.

 

Montari/demontari

 

Pentru a nu va pune rabdarea la incercare, am achizitionat echipamente pneumatice performante, cu ajutorul carora reusim sa efectuam rapid atat operatiuni simple de montare/demontare roti, cat si operatiuni complexe la vulcanizare ilfov Auto Control. Toate standurile sunt dotate cu pistoale, rampe si cricuri pneumatice profesionale. Avem posibilitatea de a monta/demonta anvelope cu diametre mari si talon foarte mic, destinate autoturismelor sport. In cazul utilizarii unui echipament clasic, aceste anvelope sunt extrem de dificil de montat, existand riscul de a deteriora inclusiv janta.

 

Echilibrari dinamice

 

Uzura neuniforma a rotilor poate fi evitata prin echilibrarea periodica si corecta a acestora. Abaterile de la planeitate sau de la circularitate provoaca abateri de la miscarea de rotatie normala si, implicit, “batai” sau “vibratii” ale volanului la anumite viteze. In astfel de cazuri, este imperios necesar sa mergeti la service pentru echilibrarea rotilor. Compania noastra dispune de masini performante, care asigura o precizie ridicata si un timp minim de executie a lucrarii.

 

Indreptari jante

 

La impactul cu gropile, bordurile sau alte obstacole prezente pe carosabil, janta este supusa deformarii. In consecinta, aceasta se dezechilibreaza, iar anvelopa sufera o uzura neuniforma, viata ei scurtandu-se dramatic. Pentru a evita, insa, astfel de inconveniente, recomandam realizarea operatiunilor de indreptare a jantelor, periodic sau ori de cate ori apar “batai” sau “vibratii” ale volanului. In general, operatia de indreptare a jantei este premergatoare echilibrarii in sine.

 

Masina de spalat roti

 

Acest dispozitiv a fost conceput special pentru indepartarea petelor si impuritatilor de pe jante/roti si se bazeaza pe o tehnologie noua, cu granule din plastic. Este controlata de un microcalculator, ce permite selectarea a 6 programe, in functie de roata ce urmeaza a fi curatata. Granulele din plastic utilizate au rolul de a curata atat in adancime, cat si toata suprafata rotii. Masina in cauza reduce consumul de apa, de energie electrica si de timp, si protejeaza jantele din aliaj usor. Concomitent cu aceasta procedura, operatorul service-ului poate efectua alta lucrare. Kitul pentru incalzirea apei este controlat electronic, fapt ce optimizeaza curatarea.

 

 Depozitare Roti

 

Spatiul de depozitare destinat anvelopelor/rotilor dumneavoastra a fost construit astfel incat sa garanteze siguranta acestora. Astfel, schimbarea anvelopelor/rotilor iarna sau vara devine o simpla formalitate pentru dumneavoastra, la atelierul de vulcanizare Ilfov. Grija transportului si a depozitarii acestor echipamente dispare ca prin farmec. Rotile, demontate in vulcanizare Ilfov, sunt ambalate in saci de protectie, etichetate si “cazate” pe suportii hotelului de anvelope, aflat in incinta service-ului nostru. Oferim, de asemenea, servicii de vulcanizare Ilfov la rece, dejantari/jantari, valve speciale/sport/normale. La nevoie, va incaltam masina cu anvelope de la furnizori de prestigiu - Michelin, Continental, GoodYear, Dunlop, Vredestein - la preturi foarte atractive!

Galerie foto
  • ...