Actual Art - rulouri, jaluzele, plase, usi garaj

Jaluzele verticale

Jaluzelele verticale reprezinta o modalitate practica si eleganta de protectie impotriva razelor solare si de pastrare a intimitatii caminului, spatiilor comerciale si de birouri.

Jaluzele Verticale Textile

Jaluzele verticale – Acest tip de jaluzele este deja foarte bine cunoscut si folosit. Sunt practice, versatile si materialele disponibile sunt in zeci de modele si sute de culori. Ele sunt folosite atat la birouri cat si in locuinte. Panzele de material pot fi combinate in moduri inedite, iar sina de aluminiu permite montarea acestora la geamuri dificile ( geamuri inclinate, geamuri rotunde) si permite deschiedrea  atat din stanga sau dreapta cat si din mijloc, pentru a-ti permite accesul oriunde. Desi popularitatea jaluzelelor verticale a scazut si in Romania, pentru a face loc jaluzelelor mai moderne, ele nu se vor demoda niciodata, iar pretul lor le face foarte accesibile.

Jaluzelele Verticale iti ofera flexibilitate si te ajuta sa iti exprimi creativitatea.Designul inovativ permite lamelelor sa elibereze suprafata ferestrelor, oferind astfel vitibilitate maxima asupra privelistilor existente.

Materialele pentru jaluzele verticale fac parte dintr-o colectie variata, cu culori dintre cele mai diverse, de la nuante contemporane la tonuri naturale calde. Combinarea tutror acesto optiuni dau posibilitatea creeri unor Jaluzele Verticale cu aer distins.

 Jaluzele Verticale Blackout

Jaluzelele Verticale Blackout  sunt o buna alternativa la traditionalele draperii, avand in vedere ca se pot folosi pentru a diminua lumina intr-o incapere, sa a o elimina in intregime. Jaluzelele blackout sunt perfecte pentru cametre in care este nevoie de mai mult intuneric pentru diverse activitati – TV, gaming.

Jaluzele verticale – Garantie! Masuratori gratuite – Livrare gratuita – Montaj gratuit

Jaluzelele verticale au o lunga traditie intre produsele de umbrire si protectie impotriva soarelui. Sunt in continuare preferate datorita controlului pe care il avem asupra luminii ce patrunde in interiorul spatiului in care au fost instalate.

Cum ajustam jaluzelele?

Prin rotirea benzilor verticale putem regla cantitatea de lumina ce patrunde in interiorul spatiului decorat. Se pot folosi pentru orice tip de ferestre, existand diverse posibilitati de montaj. Manevrarea jaluzelelor poate fi facuta manual, cu ajuturul snurului de actionare sau electric caz in care se instaleaza un motor cu telecomanda. Sunt potrivite atat pentru spatii comerciale si birouri, cat si pentru locuinte.

Actual Art va ofera jaluzele verticale disponibile intr-o larga varietate de tesaturi si nuante. Pe langa posibilitatea alegerii jaluzelelor dintr-o gama diversificata de materiale si culori, Actual Art asigura clientilor si colaboratorilor stocuri importante pentru fiecare tesatura si culoare.

Jaluzelele verticale sunt folosite frecvent atat in decorarea si umbrirea locuintei dumneavoastra cat si a birourilor, spatiilor comerciale sau a altor spatii. In functie de particularitatile fiecarui spatiu in care urmeaza sa fie instalate jaluzelele verticale, va vom recomanda tesaturile si nuantele potrivite.

 

Galerie foto
  • ...
  • ...