Actual Art - rulouri, jaluzele, plase, usi garaj

Plase Insecte

Plasele anti insecte sunt produse indispensabile in zilele noastre pentru o locuita moderna si foarte utile in perioadele de primavara, vara, toamna.Detinem toata gama de plase contra insectelor .

Noi lucram doar pe comanda.

Plase De Tantari Cu Balamale

Plase tantari cu balamale sunt acele tipuri de plase insecte cu balamale mobile care sunt folosite cel mai des de catre clienti in vederea protectiei impotriva tantarilor, insectelor sau altor daunatoare la ferestre si usi din pvc sau aluminiu. Aceste plase batante sunt usor de folosit si intretinut nefiind nevoie pentru intretinerea lor de cunostinte de specialitate sau solutii de igienizare fiind nevoie pentru curatare doar de o laveta umeda sau un burete pentru curatarea ei.

 Plase De Tantari Glisante

Plase Tantari Glisante sunt acel tip de plasa culisanta care se monteaza de obicei la usile glisante din pvc sau aluminiu pentru protectie impotriva tantarilor, insectelor sau altor daunatoare. Aceste plase de insecte ofera un design placut, sunt usor de utilizat si pot fi scoase cu usurinta dupa ghidajul de glisare pentru curatare. Ca si dimensiuni va putem spune despre aceste plase culisante ca pot fi comandate atat pe culori standard alb sau maro cat si oricare alta culoare ral preferentiala cum ar fi gri antracit, mahon, wenge, stejar auriu sau alte culori.

 Plase De Tantari Plisse

Plasele impotriva insectelor tip plisse sunt speciale, intrucat reprezinta singurul model ce poate fi utilizat pentru usi si ferestre cu dimensiuni mari.

Fiind o inovatie japoneza de ultima generatie, sistemul plase tantari tip plisse este cel mai nou in ceea ce priveste protectia contra insectelor. Nu numai ca se bucura de un design placut, dar este incredibil de usor de folosit. Plasa poate fi actionata foarte usor, fiind foarte fiabila pentru un uz indelungat si asta se intampla, in mare masura, datorita faptului ca nu are piese pretentioase, cum ar fi arcurile.

Plasa tantari insecte tip plisse este optiunea ideala pentru usile si ferestrele de mari dimensiuni si reprezinta o varianta foarte buna atat pentru birou, cat si pentru casa.

Plase tantari plisse sunt acele tipuri de plase insecte care au o plasa in forma de evantai si sunt foarte usor de utilizat mai ales in locurile care nu ne permit deschiderea unei alte plase sau dorim ca spatiul respectiv sa nu fie ocupat. Va mai putem spune despre aceasta plasa de insecte de tip plisse ca pot fi comandate pe dimensiuni impresionante cu dimensiuni de pana in 6000 mm latime in 3 canate si 3000 mm pe inaltime.

 Plase Tantari Rulou

Plase tantari rulou sunt acel tip de plasa insecte care poate fii montata atat la ferestre simple, duble dar si usi pentru protectie impotriva tantarilor, insectelor sau altor daunatoare. Despre aceste plase tantari rulou va putem spune ca nu pot fi demontate pentru curatare, plasa fiind protejata in caseta ruloului. Aceste plase pot fi montate la ferestre duble cu latimi maxime de pana in 1900 mm si inaltimi de pana la 2000 mm. Au un design placut, sunt usor de utilizat si nu necesita cunostinte speciale pentru utilizare. Plasele tantari tip rulou sunt realizate cu mare atentie folosind caseta si ghidaje de aluminiu, in timp ce plasa este confectionata din fibra de carbon transparenta, neinflamabila, rezistenta la intemperii si actiunea razelor solare.

Culoarea plasei anti-insecte de tip rulou este gri, iar culorile standard pentru profilele de ghidare si caseta sunt alb si maro, insa nu uitati ca va puteti personaliza rama alegand orice culoare doriti, plus alte patru nuate lemnoase populare (wenge, stejar auriu, nuc, mahon), precum si gri antracit, pentru clientii care isi doresc un design special!

 

Galerie foto
  • ...
  • ...