Actual Art - rulouri, jaluzele, plase, usi garaj

Usi de garaj

Usile de garaj tip rulou au o utilizare foarte raspandita fiind cel mai des folosite la inchiderea garajelor si iesirilor stradale. Avantajul usilor de garaj tip rulou, fata de cele sectionale, consta in faptul ca toate lamele se strang intr-o caseta ce ocupa un spatiu mult mai mic.

Noi lucram doar pe comanda.

Usi De Garaj Rulou

Usile de garaj tip rulou sunt proiectate pentru a fi instalate în mall-uri, unitati de productie si de depozitare, precum si in garaje. Datorita unui design care economiseste spatiul, usile de garaj cu role sunt potrivite pentru deschideri cu utilitati de inginerie în partea de sus (conducte de apa, cabluri, etc). Usile de garaj cu role pot fi instalate pe deschiderea sau în deschiderea din exterior sau interior.

 Usi De Garaj Rezidentiale

Usile de garaj rezidentiale vin in numeroase modele si culori realizate din diferite materiale, cum ar fi lemn, fibra de sticla, otel, aluminiu si vinil. Acestea sunt fabricate pentru a rezista conditiilor atmosferice nefaste (ploaie, zapada, grindina, vânt, viscol) si prezinta o rezistenta formidabila impotriva uzurii de zi cu si a zgarieturilor.

 Usi De Garaj Sectionale

Principiul din spatele usilor de garaj sectionale este la fel de ingenios pe cat este simplu: Usa sectionala este formata din elemente individuale, asa numitele sectiuni, care sunt conectate între ele prin balamale. In acest fel usa de garaj este capabila de a se deschide vertical în timp ce se ruleaza convenabil în sus si sub planseu fara a necesita nici un spatiu suplimentar pentru deschiderea larga spre exterior în fata garajului.

 Usi De Garaj Industriale

Galerie foto
  • ...
  • ...