Actual Art - rulouri, jaluzele, plase, usi garaj

Jaluzele orizontale aluminiu

Jaluzelele orizontale din aluminiu reprezinta un element de decor esential, ce ajuta la amenajarea cu stil a unui interior modern. Ofera protectie impotriva razelor solare si in acelasi timp permit reglarea fluxului de lumina prin orintarea suprafetei lamelelor. 

Jaluzelele orizontale sunt versatile, compacte, jaluzelele perfecte pentru spatii limitate. Ele se potrivesc in cele mai inguste spatii, oferindu-I ferestrei un aspect curat si organizat.

Ele constau din lamele orizontale reglabile. Unghiul lor poate fi ajustat pentru a regla flexibil lumina care patrunde in interior.

Aceste storuri sunt confectionate din aluminiu si sunt astfel robuste si rezistente. Sunt potrivite pentru utilizare în orice camera si pentru ferestre de diferite forme si dimensiuni. Pot fi utilizate in zone umede, precum bucatarii si bai. Munca la computer este mai usoara cu ele deoarece blocheaza razele soarelui in a ajunge pe ecran. In interiorul camerei, jaluzelele cu lamele orizontale creeaza o atmosfera sobra si relaxanta. Stilul lor delicat se potriveste superb cu arhitectura liniara si designul interior minimalist.O gama variata de culori si texturi ale lamelelor ofera oportunitatea de a fi creative cu designul interior.

Avantajele jaluzelelor orizontale: Aceasta jaluzea poate fi mutata liber in sus si in jos. Lamelele pot fi pozitionate in orice pozitie pe fereastra. Folosind unghiul de inclinare reglabil, poti controla lumina care patrunde in incapere pentru a se potrivi cu gustul tau individual.

Galerie foto
  • ...
  • ...