Actual Art - rulouri, jaluzele, plase, usi garaj

Rulouri exterioare

Rulourile exterioare pot fi confectionate din aluminiu sau pvc. Acestea impreuna cu tamplaria creaza o bariera termica si fonica foarte ridicata atat in sezonul rece cat si in cel cald.Cofectionam rulouri din aluminiu cu lamele umplute cu spuma poliuretanica care au dimensiuni de 39 mm sau 45mm cu o varietate coloristica si dimensionala in functie de fiecare proiect in parte.

Noi lucram doar pe comanda

Jaluzele De Exterior Din Aluminiu Aplicate

Jaluzele Exterioare din aluminiu aplicate sunt acel tip de rulouri aplicate care pot fi montate odata cu ferestrele sau usile din termopan sau ulterior montarii lor si pot fi actionate manual prin snur, pamblica sau manivela dar aceste rulouri exterioare mai pot fi si actionate electric prin telecomanda sau intrerupator.

 Rulouri De Exterior Suprapuse

Jaluzele Exterioare din aluminiu suprapuse sunt acel tip de jaluzele de exterior suprapuse care pot fi montate doar odata cu montarea ferestrelor sau usilor din termopan. Acest tip de rulouri exterioare aluminiu suprapuse pot fi actionate atat manual prin snur, pamblica sau manivela cat si prin actionare electrica prin telecomanda sau intrerupator.

 Rulouri Exterioare Transparente

Jaluzele de Exterior Transparente folosim in mod ideal pentru inchiderea si protectia foisoarelor, a teraselor si a balcoanelor caselor, apartamentelor si restaurantelor. Designul acestor rulouri si jaluzele de exterior transparente permite perspectiva luminoasa si clara.

 

Galerie foto
  • ...
  • ...