DentalARIA-clinica stomatologica- Bucuresti

Profilaxie dentara

Echipa noastra pune accent pe tratamentul profilactic deoarece sansele de reusita sunt mult mai mari si costurile mai mici decat in cazul tratamentului curativ.

Periajul dentar zilnic (dimineata si seara) corect realizat este prima si cea mai importanta masura profilactica. Folosirea masurilor auxiliare de igienizare dentara este de asemenea importanta: ata dentara, dusul bucal, periuta interdentara, apa de gura. In cadrul clinicii DentalARIA la fiecare igienizare profesionala , veti fi indrumati de catre medic in vederea alegerii produselor de igiena personala orala potrivite problemelor dumneavoastra si de asemenea in alegerea tehnicii de periaj si efectuarea corecta a acesteia.

Igiena personala si igiena profesionala realizata la 6 luni reprezinta metode profilactice primare ce au ca scop prevenirea imbolnavirii danturii.

Sedinta de igienizare profesionala cuprinde: detratraj cu ultrasunete, air-flow, periaj professional , consiliere cu privire la igena orala personala (alegerea periutei de dinti si a metodelor auxiliare potrivite si realizarea unui periaj dentar corect).

Galerie foto
  • ...