DentalARIA-clinica stomatologica- Bucuresti

Endodontie - Tratamente de canal

Tratamentul endodontic reprezinta o etapa foarte importanta in tratarea unui dinte, constituind baza oricarui fel de reconstructie care urmeaza sa primeasca acel dinte.

In cadrul clinicii stomatologice DentalARIA veti putea beneficia de tratamente de canal realizate sub sisteme de magnificatie CarlZeiss (ceea ce inseamna un act medical de o precizie crescuta), iar tratamentele de canal vor fi realizate cu cele mai bune aparate ale momentului, asigurand dintiilor dumneavoastra , chiar si devitali, o viata cat mai lunga.

Procedurile tratamentului se intind pe mai multe etape: curatarea canalelor radiculare, prepararea mecanica, obturatia radiculara. Tratamentul endodontic se realizeaza dupa ce dintele a fost izolat cu diga pentru a ne asigura ca este eliminat riscul contaminarii dintelui tratat. Lungimea canalelor radiculare este deteminata cu ajutorul celui mai bun apex locator existent pe piata la ora actuala, asigurand un tratament corect al dintelui tratat.

Obturatia de canal se realizeaza prin tehnica condesarii verticala la cald , asigurand astfel o buna sigilare a canalor radiculare, reducand la minim riscul reactiilor post-tratament.

Galerie foto
  • ...
  • ...