Pifati - Sisteme de incalzire industriale, Bucuresti

Despre firma Pifati

O companie cu capital integral autohton, este singurul producator din România de sisteme de încalzire, industriale. Pifati este specializata in comercializarea unei game variate de echipamente, utilaje, accesorii, piese de schimb pentru instalatii de incalzire, asigurand consultanta, proiectare, service si montaj.

Compania Pifati, cu un istoric de aproape 30 ani este un producator important pe piata din România, recunoscuta pentru produsele si serviciile sale oferite companiilor, cladiri mari sau industriale, comerciale, din aproape toate industriile existente.

Business-ul a fost construit pe ideea „facut sa dureze, temeinic, de la început”. Ideea a fost dusa mai departe, de-a lungul anilor, nu doar de calitatea produselor, dar si de calitatea relatiilor umane pe care membrii echipei le-au construit în timp.

Garantia lucrului bine facut este sloganul nostru. Nu ne laudam, ci clientii nostri l-au ales sa ne reprezinte.

Valorile noastre

Pifati, o companie cu capital integral autohton, este singurul producator din România de sisteme de încalzire industriale, care, la 1 martie 1991 s-a constituit ca societate pe actiuni sub numele de PIFATI S.A. În 2019 Pifati devine o firma integral privata si pentru prima data se enunta principiile de baza ale companiei. Valorile noastre reprezinta esenta filozofiei noastre de business si reflecta modul in care ne abordam clientii si partenerii nostri.

Spirit de echipa

Suntem perceputi si lucram ca o echipa, pentru a oferi beneficii tuturor: consumatori, comercianti, parteneri de afaceri, autoritati si comunitati pe care le deservim. Parteneriatele de lunga durata ne îmbogatesc experienta.

Independenta

Ne mândrim cu o traditie îndelungata ca întreprindere independenta si continuam sa ne dezvoltam în mod consecvent. Independenta noastra ne permite sa stabilim noi însine directia si ritmul în care ne dezvoltam.

Integritate

Actiunile noastre sunt caracterizate prin deschidere, onestitate si consecventa. Noi ne onoram angajamentele si ne respectam promisiunile. Desfasuram activitatile afacerii in mod corect si onest, fara a fi influentati de factori externi sau de simpatii personale si aprecieri.

Responsabilitate

Actionam in mod responsabil. Daca ne asumam responsabilitatea actiunilor noastre, vom face schimbari semnificative. Individual sau in echipa, ne asumam deciziile pe care le luam si suntem responsabili pentru rezultatele muncii noastre.

Galerie foto
  • ...