Pifati - Sisteme de incalzire industriale, Bucuresti

Cazane de abur cu doma

Oferta de cazane de abur de joasa presiune pe combustibili lichizi si gazosi include si gama de cazane orizontale de debite mici ACD, destinate utilizarii în industria usoara si în special în industria textila, în urmatoarele tipodimensiuni:

 

 Tip cazan

 Debit (kg/h)

 Presiune (bar)

ACD 0,1 – 6

 100

 2 – 6

ACD 0,15 – 6

 150

ACD 0,2 – 6

 200

ACD 0,25 – 6

 250

ACD 0,3 – 6

 300

Cazanele din gama ACD pot fi utilizate si la încalzirea cu abur si prepararea apei calde de încalzire si a apei calde menajere. Principalele caracteristici tehnico-functionale ale cazanelor din gama ACD sunt urmatoarele:

  • sunt cazane orizontale, cu tevi de fum orizontale, echipate bloc pentru functionare si izolate cu lamel mineral si tabla de inox;
  • produc un randament termic brut garantat de 90 %;
  • pornire rapida;
  • la cerere, se pot livra pe platforma pe care se poate plasa un rezervor de apa de alimentare si colectare condens si o statie de dedurizare.

Avantajul achizitionarii cazanelor din aceasta familie este dat de faptul ca acestea sunt cu pâna la 40 % mai ieftine decât cazanele similare ca debit si performante!

Gabaritele cazanelor sunt mai reduse, necesita spatii mai mici pentru centrala termica si sunt usor de integrat în liniile tehnologice.

În cadrul retehnologizarii unor centrale termice la beneficiari care au consumatori atât de abur de joasa presiune cât si de apa calda, Pifati a venit cu o solutie de unificare a sursei de caldura utilizând numai cazane de apa calda atât pentru încalzire cât si pentru procesul tehnologic.

Unificarea surselor a condus la reducerea investitiei atât la centrala cât si la instalatia termomecanica.

Pentru cazurile în care utilajele tehnologice nu permit presiuni mai mari ca 0,7 bar s-au folosit schimbatoare de caldura în placi în al caror secundar se recircula apa calda la presiunea admisa.

Galerie foto
  • ...