Pifati - Sisteme de incalzire industriale, Bucuresti

Pifati - furizorul de servicii termice industriale

O companie cu capital integral autohton, este singurul producator din România de sisteme de încalzire, industriale. Pifati este specializata in comercializarea unei game variate de echipamente, utilaje, accesorii, piese de schimb pentru instalatii de incalzire, asigurand consultanta, proiectare, service si montaj.

Pifati produce o gama completa de sisteme de incalzire industriala: cazane de apa calda sau abur, centrale termice modulate sau de bloc, degazoare, separatoare, filtre de apa, pompe de caldura sau cosuri de fum.

Sisteme industriale

O gama completa de servicii si sisteme de incalzire industriala: cazane, centrale, degazoare termice, separatoare de gaz, filtre, cosuri de fum, etc.

 

 Service si montaj

Recunoscuti pentru echipele de service si mentenanta, suntem pregatiti sa intervenim rapid si eficient. Investim in responsabilitate dupa vînzarea produselor.

 

 Centrale termice

Centrale termice modulate(în container) sau centrale termice de bloc. Solutii eficiente, consultanta si proiectare, instalare si service, cu o gama gama de putere oferita de la 18-3.000kW

Galerie foto
  • ...