Armonia Cofetarie - Bucuresti

Torturi pentru copii

...
Tort aniversare copii Framboise

Tortul pentru copii Framboise Mickey&Minnie va fi surpriza petrecerii! Imbinand crema de zmeura cu finetea mousse-ului de ciocolata alba, ne dorim ca momentul gustarii sa ramana in amintirea celei mai speciale zile de nastere. Mickey&Minnie, personajele atat de indragite de cei mici vor fi cele care vor aduce distractia Disneyland intr-o zi speciala, spre bucuria micutului sarbatorit si a invitatilor sai!

...
Tort copii Crema Buburuza

Tortul pentru copii cu crema de ciocolata da startul petrecerii! Cei mici vor ramane impresionati de Buburuza vesela care le va oferi gustul fin al cremei de ciocolata pe care o consideram ideala pentru a fi servita micutilor sarbatoriti. In plus, in functie de preferinte, puteti opta pentru blatul alb sau blatul de ciocolata.

...
Tort aniversare copii Trilogia Cars

Cum baieteii iubesc masinutele de tot soiul, ne-am gandit sa ii incantam cu tortul Trilogia Cars, conceptut si creat special dupa modelul renumitei masinute, un personaj animat care va da startul petrecerii! Realizat din blat de ciocolata si imbinand gustul delicios al celor trei tipuri de mousse, tortul Trilogia Cars este  pe cat de frumos, pe atat de delicios! Ofera celui mic un cadou unic, pe care suntem siguri ca il va adora!