Armonia Cofetarie - Bucuresti

Torturi la comanda

...
Tort la comanda Framboise

Tortul la comanda cu mousse de ciocolata alba si crema de zmeura este calea prin care ne dorim sa va oferim gusturi fine si rafinate demne de adevaratii gurmanzi.  Gustul racoritor al tortului Framboise este oferit de fructul de zmeura  care va reliefa discret mousse-ul de ciocolata alba facand din acesta un real deliciu perfect pentru orice tip de aniversare! In plus, blatul alb va avea un gust aparte, fiind insiropat cu delicosul ponche de zmeura.

...
Tort la comanda St. Julien

Tortul la comanda St. Julien  este o adevarata specialitate de care ne simtim cu adevarat mandri!  Folosind ingrediente aduse din inima Frantei, cofetaria noastra alege cele mai calitative sortimente menite sa faca din retetele noastre adevarate produse demne de cei mai buni profesionisti. Tortul St. Julien foloseste mousse-ul de ciocolata fin si creme brulee de vanilie pentru a aduce aromole originare franceze in propria dumneavoastra casa!

...
Tort la comanda Passion

Tortul la comanda Passion cu blat pufos va incanta prin aromele exotice cum ar fi nuca de cocos regasita in blatul de migdale si crema de fructul pasiunii, purtandu-va cu gandul catre tinuturi insorite. Parfumul delicat si subtil al fructului pasiunii usor dulce si fin acidulat completeaza armonios gustul mousse-ului de ciocolata alba. Tortul Passion imbina doua tipuri de preferinte, fiind moale la interior si crocant la suprafata.