Armonia Cofetarie - Bucuresti

Torturi personalizate

...
Tort personalizat Choco Crunch

Gustul intens al mousse-ului dens de ciocolata neagra claseaza desertul nostru in topul celor mai apreciate dulciuri de mare finete. In plus, pe langa aromele si gusturi speciale,  va oferim sa va personalizati propriul tort. Fie ca doriti ca acesta sa reprezinte piesa de rezistenta a propriei petreceri, fie ca doriti sa surprinda un mesaj pentru cei dragi, tortul personalizat Choco Crunch va multumi prin gustul autentic care, pur si simplu, va va captiva!

...
Le délice d'Andreas

Gustul savuros al migdalei imbinat cu aroma specifica a cocosului, ne-a indrumat catre crearea unei retete unice, menita sa atinga pana si cele mai inalte exigente! Tortul Le délice d'Andreas reprezinta pilonul de sustinere al creativitatii cofetarilor Armonia, un desert exclusivist diferentiat printr-un amalgam de gusturi si savori! Imbinand preferintele clientilor nostri cu ingeniozitatea cofetarilor, zilnic reusim sa aducem pe chipul dumneavoastra cele mai sugestive zambete!

...
Tort Arabica

Tortul Arabica este unic prin gusturi si savori, astfel incat va deveni cheia succesului unei aniversari organizate 'ca la carte'! Cu un specific frantuzesc autentic recreat cu ajutorul amalgamului de arome, desertul pregatit in Cofetaria Armonia reprezinta motivul pentru care cei apropiati vor ramane impresionati de meniul servit!