Armonia Cofetarie - Bucuresti

Miniprajituri

...
Miniprajitura Piémont Chocolat

Miniprajitura Piémont Chocolat este rapsodia oricarei zi! Nucile caramelizate si crema de praline alaturi de savuroasa crema de ciocolata creeaza un amalgam de gusturi si arome, perfect pentru a atinge pana si cele mai inalte preferinte! Intr-o combinatie cromatica perfecta, desertul va fi pata de culoare care va aduce fericire pe masa dumneavoastra!

...
Pricomigdale cu crema

Printre miile de retete, am creat una cu totul si cu totul speciala! Mini prajiturile Pricomigdale cu creme combina gustul cremei de unt cu vanilie cu savoarea fructele de nuca care ofera si un aspect delicios mini desertului Armonia!

...
Miniprajituri Alba ca Zapada

Mini prajitura Alba ca Zapada te va purta cu gandul catre bulgarasii de zapada si sezonul sarbatorilor de iarna. Cu o eleganta aparte si un un design simplu si discret, mini prajitura cu cocos aduce in prim-plan un gust delicios care iti va ramane in minte! Crema de lamaie este vedeta retetei noastre, un ingredient pe care ne bazam de fiecare data cand ne dorim sa ne uimim clientii printr-un gust inedit si extrem de apreciat!