Armonia Cofetarie - Bucuresti

Eclere

...
Ecler cu ciocolata

Eclerul de ciocolata, o reteta adusa direct din inima Frantei, reprezinta unul dintre preparatele usoare pe care le puteti servi alaturi de bautura preferata. Realizat din aluat choux, produs cu origini franceze adus pe taram romanesc, eclerul gazduieste crema de ciocolata neagra care reprezinta ingredientul surpriza al preparatului nostru! Eclerul cu ciocolata produs unic in Cofetaria Armonia ofera un gust plin de savoare si rafinament!

...
Ecler cu praline

Eclerul cu praline este realizat din aluat de choux un ingredient cu specific frantuzesc care ofera eleganta parisiana in cadrul oricarui eveniment, fiind umplut cu streusel de alune de padure si cacao. Crema de praline este cea care in combinatie cu restul ingredientelor ofera clasa minunatei prajituri, atat de adorate de cei mici si de cei mari! Poftele iti sunt indeplinite de-ndata!

...
Ecler Paris Brest Printainier

Gustul rafinat frantuzesc te cucerste din nou! Un preparat absolut delicios realizat din aluat de choux, crema mousseline de vanile si variatii de fructe savuroase aduce Parisul la tine acasa! Eclerul Paris Brest Printanier  pune accentul pe gustul racoritor al fructelor de padure care impreuna cu capsunile realizeaza mixul de arome perfect!  Un stil aparte il reda designul creativ ce mixeaza nuantele intr-o paleta cromatica  plina de viata!