5 Dent - Clinica Stomatologica Bucuresti

Urgente Stomatologice

...
Urgente stomatologice copii

Daca ai nevoie de ajutor in cazul unor urgente stomatologice pentru copii in Bucuresti, contacteaza-ne aici si vino cu cel mic cat mai repede in cabinetul nostru.
Echipa noastra dispune de o vasta experienta in domeniul pedodontiei iar toti copiii prezenti in cabinet au parte de un tratament complet, lipsit de dureri, intr-o atmosfera prietenoasa si relaxanta.

...
Urgente stomatologice

Clinica 5Dent iti pune la dispozitie tratamente dentare in regim de urgenta pentru orice problema stomatologica aparuta neasteptat, fara suprataxa si fara timp de asteptare!

Cauti dentist non-stop in Bucuresti? Nu ezita sa ne contactezi pentru o programare rapida intr-unul dintre cabinetele noastre.
Viziteaza clinica noastra si vei beneficia de interventii fara durere, executate de catre cei mai buni specialisti, cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie

Tratamentele dentare care se pot realiza in regim de urgenta stomatologica


Atunci cand ne confruntam cu solicitari de urgente stomatologice pentru copii si adulti, oferim solutii rapide si eficiente pentru o recuperare imediata. O urgenta stomatologica implica leziuni ale elementelor din cavitatea orala, iar primul semnal este dat, de cele mai multe ori, de durerea acuta sau sangerare.
Tratamentele aplicate cazurilor de urgenta, care se prezinta in cel mai scurt timp intr-un cabinet sau spital pentru urgente stomatologice, au efect imediat iar recuperarea se face rapid.
Printre acestea se numara:
 
Tratarea durerilor dentare
Oprirea sangerarilor neprevazute
Vindecarea traumelor
Recimentarea lucrarilor dentare
Extractie si tratament endodontic (scoaterea nervului)

Tratamentul endodontic se numara printre situatiile complexe de urgenta stomatologica si se efectueaza doar de catre medicul endodont cu ajutorul microscopului. In prezent, tratamentul endodontic (tratamentul de canal) este o procedura exacta, lipsita de dureri, confortabila si cu rezultate uimitoare, toate acestea multumita Microscopului.