5 Dent - Clinica Stomatologica Bucuresti

Implanturi dentare

...
Implant dentar Nobel Biocare

Avantajele implanturilor dentare Nobel Biocare

Implantul dentar Nobel Biocare este un implant de inalta calitate la baza caruia se numara peste 50 de ani de tehnologie, inovatii si experienta.
Compus din titan pur, implantul Nobel Biocare are un grad ridicat de stabilitate si rezistenta, fiind recomandat de catre medicii stomatologi din intreaga lume ca solutie in rezolvarea problemelor dentare complexe, chiar si a celor care implica reabilitarea unui os compromis.

- Sustine cresterea tesuturilor moi
- Poate fi inserat imediat dupa extractie
- Ajuta la formarea rapida a osului
- Seamana identic cu dintele natural
- Este proiectat sa reziste o perioada foarte lunga de timp
- Poate fi ajutat in timpul procesului de inserare
- Sustine osteointegrarea
- Este folosit in restaurari rapide

Caracteristicile implanturilor dentare Nobel Biocare

Nobel Biocare pune la dispozitia pacientilor implanturi dentare ce pot fi personalizate in functie de nevoi, fizionomie si gravitatea problemelor dentare. Fiind stabile si extrem de rezistente, implanturile dentare Nobel Biocare rezolva cazuri de la cele mai simple, la cele mai dificile. Componetele utilzate in restaurare respecta cele mai inalte standarde ale calitatii si beneficiaza de o garantie extinsa, pe viata, recunoscuta de catre producator in orice colt al lumii.

Pentru o restaurare rapida si eficienta a danturii, Nobel Biocare a dezvoltat implanturile dentare All-on-4® si All-on-6®. Implanturile dentare intr-o singura zi, ofera sansa pacientului de a avea un zambet frumos si functional in doar 24 ore, cu ajutorul unor proteze fixe pe implanturi.

Etapele tratamentului cu implanturile Nobel Biocare

Pentru a afla daca medicul stomatolog iti recomanda un tratament cu implant dentar Nobel Biocare, primul pas pe care trebuie sa il urmezi este sa te programezi la un consult de specialitate.
In cadrul consultului initial, medicul stomatolog va analiza atent cavitatea orala a pacientului si va recomanda investigatii amanuntite pentru conceperea unui tratament personalizat. Acestea pot implica radiografii dentare, computer tomograf sau chiar scanare intraorala.
Pana la protezarea finala, precedata de interventiile chirurgicale, inserare si vindecare, pot trece pana la intre 4 si 6 luni. Odata finalizat tratamentul, fiecare pacient are obligatia de a respecta indicatiile medicului stomatolog pentru ca lucrarea pe implant sa se mentina la calitatea initiala cat mai mult timp.
O igiena orala riguroasa, o alimentatie corecta si o vizita periodica in cabinetul stomatologic, te vor ajuta sa ai mereu un zambet sanatos si sa iti protejezi corect implanturile dentare pe care le porti cu mandrie.

De ce sa alegi Clinica 5Dent pentru tratamentul cu implanturi dentare Nobel Biocare?

La clinica stomatologica 5Dent oferim cele mai bune optiuni de tratament pentru fiecare pacient care a pierdut unul sau mai multi dinti. Totodata te ajutam sa rezolvi toate problemele dentare cu care te confrunti, in cel mai scurt timp, fara dureri si fara disconfort.
Medicii nostri specializati in chirurgie OMF (oromaxilofaciala) iti vor prezenta tipul de implant dentar care ti se potriveste, iti vor oferi planul de tratament personalizat si iti vor monitoriza periodic starea de sanatate a intregii cavitati orale.

...
Implanturi dentare Bredent

Avantajele implanturilor dentare Bredent

Calitatea germana a implantului dentar Bredent este de necontestat. Bredent ofera pacientilor posibilitatea sa isi reintregeasca zambetul intr-un mod cat mai eficient.
Fiindca se compune dintr-un material de inalta calitate si are o structura speciala, implantul Bredent se integreaza foarte rapid in os si are o durabilitate crescuta. Tocmai din acest motiv el poate fi recomandat pentru inlocuirea unui singur dinte dar si pentru restaurarea unei intregi arcade dentare.

Cele mai importante avantaje ale implantului dentar Bredent sunt:
- Durabilitate mare in timp si stabilitate
- Integrare in os foarte rapida
- Rezultate estetice peste asteptari
- Numeroase variante de tratament pentru diferite cazuri mai mult sau mai putin complexe
In cazul implantului Bredent putem cataloga si popularitatea a fi un avantaj. Cu siguranta ai aflat deja despre numele celui mai cunoscut implant dentar, chiar daca nu te confrunti cu probleme dentare. Fiind un implant dentar de inalta calitate, acesta se numara in topul preferintelor pacientilor datorita rezultatelor si modului in care acesta se comporta in cavitatea orala, identic dintelui natural.

Tipuri de implanturi dentare Bredent

Implanturile Bredent sunt de mai multe feluri in functie de complexitatea problemelor dentare pe care acestea le rezolva, dar si de alte nevoie ale pacientului care solicita ajutorul medicului stomatolog.
Pentru a afla ce tip de implant dentar ti se potriveste cel mai bine, este necesara o consultatie amanuntita intr-unul din cabinetele clinicii stomatologice 5Dent.

Bredent Sky Classic
Implantul Bredent classicSKY poate fi utilizat in cazurile stadard de implantologie. Datorita designului sau specific, se recomanda in special in situatiile in care pacientul se confrunta cu creste alveolare neuniforme. Lungimea acestuia ii permite sa fie utilizat la nivel de tesut, sub forma de implant scurt.

Bredent Blue Sky
Pentru ca are un design modern, implantul Bredent blueSKY creeaza conditii optime pentru mentinerea inaltimii osului la un nivel ridicat, dupa plasarea implantului. Acesta are o stabilitate crescuta si este ideal pentru restaurari imediate si usoare.

Bredent Copa Sky
Implantul dentar Bredent copaSKY este recunoscut pentru eficienta sa in rezolvarea problemelor legate de volumul osos. Designul acestuia (surub scurt) impreuna cu protocolul chirurgical permite inserarea in osul dur si ofera o stabilitate primara ridicata. Cu ajutorul lui copaSKY pacientul poate beneficia de un implant dentar fara a fi necesara restaurarea osoasa sau procedurile de sinus lift.

Bredet Fast and Fixed
Implanturile dentare Bredent pot inlocui un singur dinte sau pot fi utilizate in reabilitarea completa a unei arcade intregi. Sistemul Fast&Fixed de la Bredent ofera sansa pacientilor de a isi reintregi zambetul intr-o singura sedinta. Pentru a avea un implant dentar in 24 de ore sunt necesare o serie de interventii precum extractiile dentare si inserarea implanturilor. Ulterior se va atasa o lucrare fixa pe implanturi Bredent provizorie, urmanda ca, dupa recuperare, pacientul sa primeasca lucrarea finala.
Afla mai multe despre implantul dentar intr-o singura zi

Etapele tratamentului cu implanturile Bredent

Tratamentul cu implant dentar implica o serie de pasi ce trebuie respectati pentru ca rezultatele sa fie conforme si durabile.

Consultatia initiala
Medicul stomatolog va analiza atent cavitatea orala a pacientului si istoricul medical al acestuia, urmand ca apoi sa recomande o serie de investigatii imaginstice si analize medicale, pentru a vedea ce tip de implant dentar este potrivit.

Inserarea implantului
Medicul specialist in chirurgie oromaxilofaciala va efectua procedura de inserare a implantului in osul mandibulei sau maxilarului (sub anestezie). Dupa aceasta interventie va urma o perioada de recuperare care poate dura intre 4 si 6 luni, timp in care se realizeaza osteointegrarea (integrarea implantului in os)

Protetica dentara
Se va accelera vindecarea estetica a gingiei si se va monta bontul de transfer cu ajutorul caruia se va efectua amprentarea in scopul realizarii lucrarii finale. Pacientul se va bucura de dinti ficsi cimentati sau insurubati care vor completa cu succes cavitatea orala.

...
Implant dentar fast and fixed (dinti ficsi 24h)

poate rezolva problema absentei unui singur dinte sau unui numar mai mare de dinti.
Exista situatii de edentatie totala care isi gasesc rapid solutia in protezele fixe pe implant. In astfel de cazuri se pot executa lucrari fixe pe 4 sau chiar 6 implanturi, in doar 24 ore.
Intr-o singura zi, pacientul beneficiaza de extractie, aplicare implant dentar si proteza dentara fixa provizorie.

Rezultatele sunt uimitoare, iar impactul asupra sanatatii orale este semnificativ. Fizionomia se schimba vizibil, dispar problemele de vorbire (lipsa dintilor afecteaza dictia), procesul masticator se executa corect, iar afectiunile dentare sunt tinute la distanta. Desigur ca, toate aceste lucruri sunt posibile daca pacientul respecta indicatiile medicului stomatolog atat inainte de implantare, cat si dupa aplicarea lucrarii finale.

Daca esti in cautarea unei clinici stomatologice specializate pe implant dentar in Bucuresti, nu ezita sa ne contactezi. Te asteptam la un consult stomatologic pentru a vedea ce tip de tratament cu implant dentar ti se potriveste cel mai bine.

Avantajele implanturilor dentare Fast and Fixed

Conceptul Fast and Fixed este un concept modern ce ofera sansa pacientilor sa obtina o noua dantura completa intr-o singura zi, care este perfect functionala si lipsita de durere sau disconfort.
Un avantaj semnificativ al implantului dentar rapid este acela ca nu depinde de o anumita limita de varsta. Orice pacient care se confrunta cu probleme grave ale dintilor, lipsa acestora sau chiar o dantura modificata, poate primi ca recomandare din partea medicului stomatolog, tratamentul cu implant dentar. Desigur ca exista anumite exceptii care pot impiedica tratamentul cu implant dentar iar acestea tin de cele mai multe ori de istoricul medical al pacientului sau anumite afectiuni de sanatate care pot duce la complicatii. In acest caz, medicul stomatolog va analiza atent starea de sanatate generala a pacientului si va alege optiunea cea mai potrivita pentru tratarea corecta a problemelor danturii.

Care sunt cele mai importante avantaje ale implantului dentar Fast and Fixed?
- dinti ficsi intr-o singura zi
- aspect identic dintilor naturali
- confortabil si lipsit de dureri
- masticatie corecta ce poate fi efectuata imediat (la 3 ore dupa interventie)
- zambet frumos
- timp redus de tratament
- protezare imediata

Desigur ca, tratamentul Fast and Fixed are si dezavantaje ce tin in general de partea financiara si procesul de vindecare care nu poate fi accelerat (dureaza intre 4 si 6 luni). Fiind un tratament efectuat doar in anumite conditii, de catre specialisti in chirurgie oromaxilofaciala si utilizand tehnologie avansata, costul poate fi ridicat. Insa aceasta interventie trebuie vazuta ca o investitie de durata, fiind o solutie eficienta si rapida de recuperare a zambetului sanatos pentru o lunga perioada de timp.
La 5Dent poti opta, la recomandarea medicului stomatolog, pentru implant dentar fast and fixed in rate, fara dobanda.

Etapele obtinerii dintilor ficsi in 24h

Varianta clasica de implantare poate dura pana la 4 luni, in timp ce sistemul fast and fixed ofera optiunea de a avea un zambet complet in doar cateva ore.

Etapele implantului dentar fast and fixed sunt:
- Consultatia initiala
- Planul de tratament
- Investigatii amanuntite (care implica CT, radiografii si analize de sange)
- Amprentarea
- Inserarea implanturilor (sub anestezie)
- Osteointegrarea - refacerea arcadelor poate dura pana la 6 luni, timp in care se va forma legatura intre implant si testutul osos.
- Finalizarea tratamentului - dupa indepartarea lucrarii provizorii, se va monta implantuk definitiv

Trebuie retinut faptul ca, desi acest tip de tratament cu implant dentar fast and fixed se realizeaza intr-o singura zi, lucrarea este una provizorie. Dupa ce osteointegrarea este finalizata, atunci se va monta lucrarea finala.

 

...
Implant dentar Straumann

Implanturile dentare Straumann inlocuiesc cu succes dintii pierduti, oferindu-i pacientului sansa de a isi recapata increderea in propriul zambet.

Acestea sunt fabricate de compania Straumann, o companie elvetiana specializata in implanturi dentare si tehnologie dentara. Implanturile dentare Straumann sunt realizate din titan pur sau ceramica si sunt proiectate pentru a fi integrate in osul maxilarului sau a mandibulei pentru a oferi o baza stabila pentru coroane, punti sau proteze dentare.

Sunt considerate a fi unele dintre cele mai fiabile si sigure implanturi dentare si asta pentru ca, utilizeaza un design de filet unic si o suprafata speciala pentru a promova o integrare rapida si solida a implantului in osul maxilarului sau a mandibulei. De asemenea, Straumann ofera o gama larga de dimensiuni, forme si lungimi de implanturi dentare pentru a satisface nevoile individuale ale pacientilor.

Avantajele implanturilor dentare Straumann

Implanturile dentare Straumann au numeroase avantaje, iar printre acestea se numara:

Fiabilitatea: Implanturile dentare Straumann sunt considerate printre cele mai fiabile implanturi dentare disponibile pe piata. Acestea sunt fabricate din materiale de inalta calitate si sunt proiectate pentru a dura mult timp.
Compatibilitatea biologica: Implanturile dentare Straumann sunt fabricate din materiale biocompatibile, cum ar fi titanul pur sau ceramica, care sunt bine tolerate de organismul uman si nu provoaca reactii adverse.
Osteointegrarea rapida: Designul unic de filet si suprafata speciala a implanturilor dentare Straumann permit o integrare rapida si solida in osul maxilarului sau a mandibulei, ceea ce reduce timpul necesar pentru vindecarea postoperatorie.
Personalizarea: Straumann ofera o gama larga de dimensiuni, forme si lungimi de implanturi dentare, ceea ce permite personalizarea tratamentului in functie de nevoile individuale ale pacientului.
Aspectul natural: Implanturile dentare Straumann ofera o solutie estetica si naturala pentru inlocuirea dintilor pierduti. Acestea sunt concepute pentru a se integra perfect cu restul dintilor si pentru a oferi un zambet frumos si natural.
Durabilitatea: Implanturile dentare Straumann sunt proiectate sa dureze mult timp si sa reziste la uzura, oferind astfel un tratament pe termen lung pentru pacienti.
Confortul: Implanturile dentare Straumann ofera o solutie confortabila pentru inlocuirea dintilor pierduti, care nu necesita indepartarea sau modificarea dintilor sanatosi.
ÎIn general, implanturile dentare Straumann ofera o solutie sigura, fiabila si personalizata pentru inlocuirea dintilor pierduti si imbunatatirea sanatatii dentare si a esteticii.

Caracteristicile implanturilor dentare Straumann

Implanturile dentare Straumann se remarca prin calitatea superioara a materialelor si a tehnologiei de productie, designul unic de filet si suprafata speciala, gama larga de dimensiuni si forme, compatibilitatea cu tehnologia digitala si siguranta si fiabilitatea ridicate.

Implanturile dentare Straumann
- sunt realizate din titan pur sau ceramica de inalta calitate, care sunt biocompatibile si bine tolerate de organismul uman.
- designul filetului este unic si ajuta la integrarea rapida rapida in osul maxilarului sau al mandibulei.
- au o suprafata speciala care ajuta la cresterea vitezei si calitatii integrarii osoase.
- ofera o gama larga de dimensiuni, forme si lungimi de implanturi dentare, ceea ce permite personalizarea tratamentului in functie de nevoile individuale ale pacientului.
- sunt produse cu ajutorul unei tehnologii avansate de productie, care asigura o calitate ridicata si o toleranta precisa.
- sunt compatibile cu tehnologia digitala, cum ar fi scanarea CT si proiectarea computerizata, ceea ce permite o planificare precisa si o integrare mai buna a implanturilor dentare cu tratamentele de restaurare ulterioare.
- sunt produse in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, ceea ce le face unele dintre cele mai fiabile implanturi dentare disponibile.
La 5Dent beneficiezi de diferite modalitati de plata pentru tratamentele dentare. Afla mai multe despre implant dentar cu plata in rate!

Etapele tratamentului cu implanturile Straumann

Tratamentul cu implantul dentar Straumann implica o abordare personalizata si planificata atent, incepand cu o consultare initiala si continuand cu interventia chirurgicala, perioada de vindecare si restaurarea implantului dentar, precum si ingrijirea
Prima etapa a tratamentului este consultatia initiala, in cadrul careia pacientul se intalneste cu medicul stomatolog pentru a discuta optiunile de tratament si pentru a determina daca implantul dentar Straumann este o optiune adecvata pentru el sau ea. Medicul va evalua sanatatea orala a pacientului si va stabili daca exista anumite conditii medicale preexistente care ar putea afecta buna desfasurare a tratamentului cu implant dentar.
Medicul stomatolog va crea un plan de tratament personalizat pentru pacient, care poate include scanarea CT, radiografii si/sau scanare intraorala. Aceste proceduri ajuta la crearea unei harti tridimensionale a gurii pacientului si la planificarea exacta a pozitiei implantului dentar.
Dupa planificarea tratamentului, urmeaza interventia chirurgicala propriu-zisa, in care implantul dentar Straumann este plasat in osul maxilarului sau a mandibulei prin intermediul unei proceduri chirurgicale minore. Procedura este de obicei realizata sub anestezie locala si poate dura aproximativ 30 de minute pana la o ora.
Dupa ce implantul dentar Straumann este plasat, pacientul va trebui sa astepte aproximativ 3-6 luni pentru ca osul sa creasca si sa se integreze cu implantul dentar. În timpul acestei perioade de vindecare, pacientul poate purta o proteza dentara temporara, iar medicul poate monitoriza evolutia vindecarii.
Dupa perioada de vindecare, pacientul se intoarce in cabinet pentru a incepe procesul de restaurare a implantului dentar. Acest proces poate include crearea unei coroane dentare personalizate, care este montata pe implantul dentar pentru a inlocui dinte lipsa.

Inainte si Dupa implantul dentar Straumann

Fiecare pacient este unic, iar rezultatele implantului dentar Straumann pot varia in functie de starea initiala a sanatatii orale, tipul implantului si planificarea si executarea adecvata a tratamentului de catre medicul stomatolog.
Dupa implantul dentar Straumann pacientul poate simti un disconfort si o sensibilitate temporara in zona implantului dentar dupa interventia chirurgicala, insa aceste simptome se diminueaza in timp.
Datorita inlocuirii dintilor care lipsesc de pe arcade, functiile masticatorie si fonetica vor cunoaste imbunatatiri. Implantul dentar Straumann ofera o solutie estetica permanenta, care reda increderea si stima de sine a pacientului.
În general, pacientul va experimenta o imbunatatire a sanatatii orale si va avea nevoie de ingrijire dentara obisnuita pentru a-si mentine dintii si gingiile sanatoase. Dupa finalizarea tratamentului cu implantul dentar Straumann, trebuie acordata e o atentie speciala igienei dentare, in special in zona implantului dentar, pentru a preveni infectiile sau alte probleme dentare. Este important ca pacientul sa respecte controalele stomatologice perioadice pentru verificarea starii de sanatate a cavitatii orale si pentru intretinerea corespunzatoare a implantului dentar si a dintilor naturali.

...
Implanturi dentare

Implantul dentar arata, se simte si se comporta exact ca un dinte natural, fara a afecta in vreun fel dintii vecini. Este cea mai buna varianta de tratament in cazul pierderii dintilor, inlocuindu-i pe cei naturali fara a fi necesar sa se sprijine pe o lucrare dentara.
Clinica stomatologica 5Dent iti ofera servicii stomatologice de implantologie personalizate, executate cu ajutorul ultimelor inovatii si tehnologiei moderne.

Cauti o clinica pentru implant dentar in Bucuresti?
Programeaza-te acum pentru un consult de rutina si afla direct de la specialisti ce tip de implant dentar ti se potriveste si ce pasi trebuie sa urmezi pentru a zambi din nou cu incredere.

Beneficiile implanturilor dentare

Lipsa dintilor este una dintre problemele dentare cu un mare impact psihologic, iar solutia cea mai eficienta si mai naturala a redobandirii zambetului frumos si sanatos, este implantul dentar.

Alegerea unui implant dentar aduce o serie de beneficii:
Implantul dentar este rezistent si durabil. Cat dureaza un implant dentar? Lucrarile realizate pe implanturi pot avea o durabilitate de pana la 20 de ani daca materialele sunt de inalta calitate si daca pacientul acorda o atentie sporita ingrijirii implantului si consultului stomatologic periodic.

- Implantul dentar nu afecteaza dintii vecini. Majoritatea lucrarilor de protetica dentara implica unul sau mai multi dinti alaturati celui afectat. Acest lucru nu se poate spune insa si despre implantul dentar, care nu are nicio legatura cu dintii vecini.

- Purtarea unui implant dentar este confortabil?. Pentru ca este identic cu dintele natural, implantul dentar nu se simte si nu incomodeaza in niciun fel functiile cavitatii orale.

- Ajuta la refacerea fizionomiei si vorbirii care, odata cu pierderea unuia sau mai multor dinti, pot fi grav afectate.

- Nu se cariaza.

- Implantul dentar reda increderea in zambet.