Cosmin Construct Building - Magazin de termopane, Bragadiru / Ilfov

Inchideri Balcoane

Un balcon închis cu profiluri PVC va arata si se va comporta diferit fata de un balcon închis prin orice alte metode. Un astfel de balcon va actiona ca o adevarata bariera termica atât pe timp de varacât si pe timp de iarnaDiferenta resimtita poate ajunge pâna la 10 grade Celsius

, cu profiluri PVC de calitate superioara si cu montajul efectuat corect.

Dispare posibilitatea aparitiei mucegaiului, scad costurile încalzirii locuintei si creste, în schimb, confortul.

De asemenea, sistemele glisante din sticla securizata reprezinta

o varianta alternativa moderna la închiderea pe profil PVC. Ele sunt ideale pentru închiderea spatiilor a caror utilizare variaza în functie de conditiile meteo.

Cu un sistem glisant, puteti deschide complet tot balconul sau terasa si cel mai important este ca puteti face asta foarte rapid.

  

Sistemele de glisare sunt concepute astfel încât panourile din sticl

a sa se plieze într-un sens, sau în ambele, asemenea unui acordeon. Procesul de deschidere al unui astfel de sistem din sticla este foarte facil si implica miscari simple. Nu aveti nevoie de un tehnician pentru o astfel de operatiune, o puteti face dumneavoastra ori de câte ori doriti.

Curatarea geamurilor devine si mai usoara pe un astfel de sistem. Foile de geam sunt independente si nu au clasicele tocuri. Este de ajuns sa glisati geamurile si le veti putea curata pe ambele fete, din interiorul balconului sau al terasei.

Galerie foto
  • ...