Cosmin Construct Building - Magazin de termopane, Bragadiru / Ilfov

Tamplarie Aluminiu

Tâmplaria din aluminiu beneficiaza de o rezistenta deosebita la conditii climatice extreme, oferind astfel o protectie crescuta. Aluminiul este un material complex, folosit pentru construirea de profile robuste si rezistente la coroziune, deformare si chiar la conditii meteo extreme. Ca un beneficiu suplimentar, aluminiul este considerabil mai rezistent la socuri si mai usor de întretinut chiar si decât tâmplaria PVC.

TRANSFERUL TERMICCoeficientul de transfer termic pentru tâmplaria din aluminiu variaza între 0,9 W/m2k si 1,2 W/m2k. În termeni generici, asta înseamna un transfer termic mai bun chiar si decât profilele PVC, care sunt greu de egalat.

PROTECTIA ANTIEFRACTIETâmplaria din aluminiu se bucura de o durabilitate sporita în timp, iar datorita profilelor si feroneriei de calitate superioara, aceasta confera protectie antiefractie si securitate sporite.

CONFORTAvând încorporate elemente de calitate superioara, tâmplaria din aluminiu creeaza o bariera fonica superioara. Adaugând si varietatea de accesorii disponibile acestui tip de tâmplarie, se creste considerabil nivelul de confort al unui imobil echipat cu tâmplarie din aluminiu.

Galerie foto
  • ...