Cosmin Construct Building - Magazin de termopane, Bragadiru / Ilfov

Usi Glisante

Usile glisante bazate pe tâmplarie din aluminiu beneficiaza de o rezistenta deosebita la conditii climatice extreme, oferind astfel o protectie crescuta. Aluminiul este un material complex, folosit pentru construirea de usi robuste si rezistente la coroziune, deformare si chiar la conditii meteo extreme. Ca un beneficiu suplimentar, aluminiul este considerabil mai rezistent la socuri si mai usor de întretinut chiar si decât tâmplaria PVC.

TRANSFERUL TERMICCoeficientul de transfer termic pentru usile glisante din aluminiu variaza între 0,9 W/m2k si 1,2 W/m2k. În termeni generici, asta înseamna un transfer termic mai bun chiar si decât profilele PVC, care sunt greu de egalat.

PROTECTIA ANTIEFRACTIEUsile glisante din aluminiu se bucura de o durabilitate sporita în timp, iar datorita profilelor de calitate superioara, acestea confera protectie antiefractie si securitate sporite.

CONFORTAvând incorporate elemente de calitate superioara, usile glisante din aluminiu creaza o bariera fonica superioara. Adaugând si varietatea de accesorii disponibile acestui tip de usi, se creste considerabil nivelul de confort al unui imobil echipat cu usi glisante din aluminiu.

Galerie foto
  • ...