Cosmin Construct Building - Magazin de termopane, Bragadiru / Ilfov

Rulouri Aluminiu

Care este scopul principal al rulourilor exterioare?

În primul rând, de protectie împotriva supraîncalzirii. Vara înseamna canicula, aer uscat, praf si insecte. Geamurile se supraîncalzesc, iar caldura patrunde în casa. Weekend-urile tale, aparent relaxante, depind acum strict de aerul conditionat. Ceea ce înseamna un consum în plus.

În acest context, rulourile devin un element necesar, care ajuta la mentinerea unei temperaturi potrivite în interiorul locuintei.

  

În al doilea rând, rulourile exterioare asigura confort, prin intimitatea pe care o confera casei tale.

Asadar, principalul lor beneficiu consta în reflexia caldurii. Geamul tau va fi aparat de razele soarelui, practic transformând rulourile exterioare într-un mini-sistem de aclimatizare, care va ajuta izolatia termica a locuintei.

Partea interesanta este ca tehnologia a avansat, iar în prezent acestea pot fi automatizate. Rulourile pot fi echipate cu un motor cilindric care poate contine si un temporizator sau senzor de lumina. Mai exact, le poti deschide la rasaritul soarelui si le poti închide la apus, printr-o telecomanda pe care o poti folosi si pentru garaj, poarta sau alte sisteme din casa.

Galerie foto
  • ...