Cosmin Construct Building - Magazin de termopane, Bragadiru / Ilfov

Usi si Pereti din sticla

Peretii de sticla au început sa-si adjudece o cota de piata din ce în ce mai mare. Acestia sunt folositi atât în designul interior rezidential, cât si business, în spatiile de birouri. Modelele disponibile, împreuna cu sistemele de prindere de inox, reusesc sa aduca întotdeauna o nota eleganta încaperii.

SISTEME DE PERETI DIN STICLASticla vine în grosimi de 8, 10 sau 12 mm, astfel compartimentând cu succes orice spatiu, indiferent de destinatia finala a acestuia. Sistemele de pereti din sticla pot fi accesorizate cu o gama variata de sisteme de actionare. Acestia pot culisa, sau pot functiona prin actionare armonica prin suprapuneri.

Peretii nu necesita modificari de structura, ceea ce se traduce în primul rând prin costuri mai mici. Compartimentarea încaperilor cu sisteme de pereti din sticla nu necesita sudura. Elementele de feronerie sunt realizate din materiale rezistente, dar în acelasi timp discrete. Tot conceptul este gândit sa transmita eleganta.

Un avantaj cautat al sistemelor de pereti din sticla este chiar transparenta acestora. Datorita ei, chiar si încaperile vecine pot beneficia în continuare de lumina naturala.

SECURITATEA

Pentru astfel de sisteme, se foloseste sticla securizata. Riscul de spargere este minim, iar acesta este scazut si mai mult datorita elasticitatii geamurilor. Sticla securizata are o rezistenta la socuri de 5 ori mai mare decât sticla obisnuita. De asemenea, ea poate suporta o presiune la încovoiere de pâna 120N/mmp. Daca totusi, sticla securizata este solicitata peste limitele rezistentei ei, aceasta se fragmenteaza în particule mici. Drept urmare riscurile unei accidentari majore sunt infime.

Pe lânga rezistenta sporita la presiuni mecanice, datorita izolatiei fonice, spatiile compartimentate cu sisteme bazate pe pereti din sticla sunt protejate si împotriva zgomotelor exterioare.

Galerie foto
  • ...