Cosmin Construct Building - Magazin de termopane, Bragadiru / Ilfov

Plase anti insecte

Plasele anti insecte sunt elemente esentiale pentru un grad ridicat de confort al locuintei. Acestea sunt disponibile în diverse variante: Plase rulou, Plase cu balamale sau Plase plisse.

Ele sunt proiectate dupa cele mai înalte standarde de calitate, oferind protectie superioara împotriva oricarui tip de insecte, fie ca vorbim despre tântari, muste sau alte orice alte insecte.

DURABILITATEA

 Plasele de protectie împotriva insectelor se caracterizeaza prin rezistenta lor în timp, datorita elementelor tehnice, a celor functionale si a materialelor de fabricatie. Sita folosita la crearea plaselor permite expunerea îndelungata la conditiile de mediu, fara ca acestea sa le afecteze.

ÎNTRETINEREA USOARA

Plasele anti insecte au fost create astfel încât sa poata fi curatate cu usurinta. Nu e nevoie sa pierzi prea mult timp sau sa depui prea mult efort pentru a le curata. Timpul trebuie petrecut cu cei dragi.

 

VIZIBILITATEA

Densitatea sitelor integrate în plasele anti insecte le ajuta sa ofere o buna vizibilitate spre exteriorul camerei, mentinând în acelasi timp intimitatea in interiorul acesteia.

AERISIREA

Scopul principal al plaselor anti insecte este acela de a proteja împotriva insectelor. Însa în acelasi timp, acestea permit aerului sa circule liber prin încapere.

 

FLEXIBILITATEA RIDICATA

Fiind disponibile în diverse modele si variante, atât pentru ferestre PVC, cât si pentru usi, poti alege modelul de plasa anti insecte care crezi ca se potriveste cel mai bine pentru tine.

Galerie foto
  • ...