Cosmin Construct Building - Magazin de termopane, Bragadiru / Ilfov

Usi de Garaj

Design modern, confort si utilizare sigura. Acestea sunt cele 3 puncte forte ale usilor de garaj, care le transforma într-o solutie ideala si moderna pentru garajul tau.

TRANSFERUL TERMICUsile de garaj au o grosime de 40 mm, ceea ce garanteaza o izolatie termica mai mult decât suficienta. De asemenea, ele vin echipate atât cu chedere laterale de cauciuc, cât si un cheder dublu în partea de jos a usii, tot din cauciuc. Toate chederele folosite sunt produse din cauciuc cu elasticitate sporita, pentru o mai buna rezistenta la schimbarile climatice; ceea ce le face o adevarata bariera în calea vântului, ploii sau chiar si a zapezii.

CONFORT SI SIGURANTAUn pachet generos de beneficii al usilor de garaj consta în sistemele de siguranta ale acestora. Ele au un sistem de siguranta la ruperea arcurilor, un sistem de siguranta împotriva prinderii degetelor între panouri si de asemenea un sistem de siguranta pentru protectie împotriva încercarilor de intrare prin efractie.Acestea pot fi actionate electric de la distanta, printr-o telecomanda de dimensiunea unui breloc. Chiar daca sunt asamblate cu actionare electrica, exista întotdeauna posibilitatea deschiderii manuale, în cazul unei pene de curent. În plus, usile de garaj pot avea integrate usi pietonale.

SPATIUL FOLOSIT ÎN MOD EFICIENTUsile de garaj se deschid vertical. Ele se ridica pe sina, în punctul final ajungând paralele cu tavanul. Faptul ca usile nu se deschid orizontal, în afara sau înauntrul garajului, înseamna mai mult spatiu liber. Atât în garaj, cât si în afara acestuia.

CULORIPe partea estetica, usile de garaj pot fi comandate într-o varietate generoasa de culori. Ai la dispozitie peste 40 de nuante din paleta RAL, pentru ca usile de garaj sa fie într-o armonie perfecta cu restul casei.

INTERNET OF THINGSViitorul tehnologizat pe care îl vedem acum în filme nu este deloc departe de noi. Daca te atrage conceptul de Smart Home, ar fi bine sa stii ca sistemul de actionare al usilor de garaj poate fi conectat cu usurinta la sistemul centralizat de control al casei.

Galerie foto
  • ...